Výsledek hledání pro výraz
Eshop
    Menu Close

    Ere Perez Voděodolná Řasenka s avokádem - černá

    Výrobce: ERE PEREZ
    Vyrobená z avokádového a mamey oleje. Odolná proti rozmazání. Sytá černá barva. Konzistence přírodní řasenky je hutnější pro větší výdrž. Obsah 10 ml
    689,00 Kč
    i h

    Aby přírodní řasenka déle vydržela...

    Nanášejte jako poslední krok líčení. Kartáčkem v lahvičce nepumpujte, ale stírejte okraje, přebytečné množství otřete o okraj lahvičky. Nejdříve naneste dvě vrstvy na horní řasy, pak jednu vrstvu na spodní řasy. Můžete použít i na úpravu obočí.

    Složení přírodní řasenka Ere Perez:

    • Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy. Přírodní rostlinný vosk pro optimální sametovou konzistenci.
    • Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy.
    • Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti.
    • Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, vyživuje pleť.
    • Cacahuananche (licania arborea seem) oil - olej ze stromu z rodu Chrysobalanaceae, má posilující a pečující účinky na vlasy a chloupky.
    • Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo.
    • Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence.
    • Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin.
    • Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E.
    • Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor.
    • Tocopheryl acetate (vitamin E) - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje.
    • Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, stimuluje metabolismus.
    • Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všestranný pomocník, má čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, navrací pokožce elasticitu.
    • Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, má antiseptické a antibakteriální vlastnosti.
    • Iron Oxides - oxidy železa. Získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou.
    0.0 0
    Napište vlastní recenzi Close
    *
    *
    • Špatný
    • Vynikající
    *
    *
    *

    Aby přírodní řasenka déle vydržela...

    Nanášejte jako poslední krok líčení. Kartáčkem v lahvičce nepumpujte, ale stírejte okraje, přebytečné množství otřete o okraj lahvičky. Nejdříve naneste dvě vrstvy na horní řasy, pak jednu vrstvu na spodní řasy. Můžete použít i na úpravu obočí.

    Složení přírodní řasenka Ere Perez:

    • Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy. Přírodní rostlinný vosk pro optimální sametovou konzistenci.
    • Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy.
    • Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti.
    • Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, vyživuje pleť.
    • Cacahuananche (licania arborea seem) oil - olej ze stromu z rodu Chrysobalanaceae, má posilující a pečující účinky na vlasy a chloupky.
    • Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo.
    • Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence.
    • Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin.
    • Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E.
    • Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor.
    • Tocopheryl acetate (vitamin E) - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje.
    • Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, stimuluje metabolismus.
    • Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všestranný pomocník, má čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, navrací pokožce elasticitu.
    • Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, má antiseptické a antibakteriální vlastnosti.
    • Iron Oxides - oxidy železa. Získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou.