Výsledek hledání pro výraz
Eshop
    Menu Close
    ZPĚT

    Polyglyceryl-3 Diisostearate

    Polyglyceryl-3 Diisostearate jedná se o tenzid neboli povrchově aktivní látku, která snižuje povrchové napětí rozpuštědel a usnadňuje tak rozpouštění a odstraňování nečistot. Je to sloučenina polyglycerolu a kyseliny isostearové. Jak polyglycerol, tak kyselina isostearová jsou 100% rostlinné, mohou být použity v procesech emulgace za tepla i za studena. V kosmetických přípravcích se používá jako změkčovadlo, emulgační činidlo a činidlo pro úpravu pokožky a tvoří jednu ze složek opalovacích přípravků, přípravků na rty, aj.

    Produkty, ve kterých můžete Polyglyceryl-3 Diisostearate najít:

    ZAO Matná rtěnka 435 Soft Extra Matt Red Pomegranate - náplň

    ZAO Matná rtěnka 435 Soft Extra Matt Red Pomegranate - náplň

    Extra krémová rtěnka dodá rtům intenzivní matný finiš s rudým odstínem. Náhradní náplň.
    345,00 Kč
    ZAO Matná rtěnka 435 Soft Extra Matt Red Pomegranate

    ZAO Matná rtěnka 435 Soft Extra Matt Red Pomegranate

    Extra krémová rtěnka dodá rtům intenzivní matný finiš s rudým odstínem.
    455,00 Kč