Výsledek hledání pro výraz
Eshop
    Menu Close
    ZPĚT

    Sodium Anisate

    Sodium 4-methoxybenzoate, p-methoxy benzoic acid sodium salt, 4-methoxybenzoic acid sodium salt

    Sodium Anisate (sodium 4-methoxybenzoate, p-methoxy benzoic acid sodium salt, 4-methoxybenzoic acid sodium salt) jedná se o sodnou sůl kyseliny anisové (anisic acid), která je často odvozená z fenyklu nebo bazalky a voní jemně po anýzu. V kosmetických přípravcích slouží jako aromatická přísada i konzervant, protože působí proti mikroorganismům (bakteriím, virům, houbám, parazitům) a zabraňuje vzniku choroboplodných zárodků. Zklidňuje pokožku náchylnou k podráždění, hloubkově ji čistí a je vhodná na aknózní pleť. Má příznivý vliv na vlasovou pokožku (fenykl je bohatý na vitaminy A a C) a udržuje vyrovnané pH pleti. Pro své stahující účinky je kyselina anisová používána v anti-age kosmetice a má schopnost zmírňovat celulitidu.

    Nezpůsobuje hromadění toxinů v těle (naopak je z těla vyplavuje), ani nepoškozuje pokožku, je nedráždivá a netoxická a používá se i v přírodní kosmetice.

    Produkty, ve kterých můžete Sodium Anisate najít:

    ZAO Řasenka pro objem 085 Black

    ZAO Řasenka pro objem 085 Black

    Řasenka se speciálně tvarovanou kefkou pro extra objem pro Vaše řasy.
    517,00 Kč
    ZAO Zmatňující báze pod make-up 750

    ZAO Zmatňující báze pod make-up 750

    Báza pod make-up prodlouží výdrž Vašeho make-upu a vyhladí pleť. Vhodná pro smíšenou a mastnou pleť.
    866,00 Kč