Čokoládová maska z mořských řas
Vyloupněte se do krásy s čokoládovou maskou z mořských řas! Slupovací maska má totiž okamžitý viditelný efekt. Zvýší pružnost a tonus zralé, dehydratované či unavené pleti a doslova vaši pokožku nasytí aktivními látkami. Alginát je přírodní biopolymer získaný z norské mořské řasy Phaeophyceae. Nerozpouští se ve vodě, zato vodu silně absorbuje. Tím vytváří na pokožce pevnou vrstvu, která ji vypíná a hydratuje.
Antioxidant
Obsažené kakao je silným antioxidantem, jež pleť chrání před UV zářením a má regenerační a protizánětlivé účinky. Společně s alginátem a vodou se vymíchá do chladivé hmoty, která připomíná čokoládový pudink, který na obličeji po chvíli ztuhne do konzistence pružné želatiny. Během této přeměny zlepšuje alginátová maska hydrataci vaší pleti, urychluje regeneraci, zvyšuje její ochranu před oxidačním stresem a brání předčasné tvorbě vrásek.
Okamžitý účinek
A stejná proměna čeká i vaši pleť po sloupnutí masky. Zmizí únava, ochablost i drobné nedokonalosti, vaší pleti se navrátí pružnost a svěží projasněný vzhled. Věříme, že vás alginátová maska bude bavit, stejně jako baví nás…
Použití
Smíchejte obsah sáčku práškové masky se 75 ml vody (hmotnost: 30 g masky + 75 ml vody) a vymíchejte v misce do hladké směsi. Doba míchání je nejméně půl minuty. Poté ihned naneste špachtlí rovnoměrnou vrstvu 2 - 3 mm na obličej a krk, vynechte oblast kolem očí, obočí, rtů a vlasů. Pro ošetření dekoltu smíchejte 20 g masky s 50 ml vody.
Masku nechte 15 - 20 minut zatuhnout. Pevnou želatinovou masku poté sloupněte najednou od spodních okrajů směrem k horním. Zbytky masky odstraňte vatovým tamponkem navlhčeným vodou.
Tip: Pro luxusní zážitek použijte k míchání květovou vodu. Uvedená množství jsou průměrná.
Jak s pleťovou maskou pracovat, můžete shlédnout také zde